За бяха 146 народни представители, а 54 бяха против. Решението бе

...
За бяха 146 народни представители, а 54 бяха против. Решението бе
Коментари Харесай

НС одобри $5,2 млн. за терминали за комуникация с новите F-16

" За " бяха 146 народни представители, а 54 бяха " срещу ". Решението бе подкрепено от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи и " ИТН ". " Възраждане " и Българска социалистическа партия бяха срещу, а Радостин Василев не взе участие в гласуването.

С придобиването на терминалите ще бъде реализирано мечтаното равнище на ситуационна информираност, което е извънредно значимо за обезпечаване на изискване за потребление цялостните механически оперативни благоприятни условия на новите бойни самолети F-16 и на новите многофункционални патрулни кораби. 

Системата обезпечава мрежова, предпазена, адаптивна връзка във формата на Link-16 за ръководство, ситуационна информираност, целеуказване и целеразпределение на военни средства от наземно основани пунктове за ръководство.

Прогнозната стойност на контракта е 5 255 514 щатски $, а срокът за годност на офертата изтича на 29 юни 2023 година Предложената от американска страна скица за възнаграждение планува първичен депозит от 81,652 щатски $ и разсрочено заплащане на тримесечни вноски в интервала 2023-2029 г.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР